Pre-exposure profylaxe (PrEP) is naast andere bestaande strategieën, zoals voorlichting over veilig vrijen, gratis condooms en gratis testen op seksueel overdraagbare aandoeningen (soa’s) bij soa-poliklinieken een effectief bewezen middel in het voorkomen van humaan immunodeficiëntievirus (hiv).

Is PrEP een blijvertje?

Het onderzoek wordt uitgevoerd door middel van een interview. Het interview duurt maximaal 60 minuten en wordt afgenomen door een onderzoeker wie bekend is met het bespreken van intieme vraagstukken. Het interview wordt bij voorkeur fysiek afgenomen op onze locatie in Goes, maar kan bij uitzondering ook via videobellen afgenomen worden.

Wat word er van jou verwacht?

Het interview wordt gepland in november, december of januari; met voorkeur op de Westwal 37 in Goes. De onderzoeker reserveert hiervoor een ruimte met privacy. Als deelnemer kan je je aanmelden bij de receptie waarna de onderzoeker je komt ophalen. Je ontvangt de vragen van tevoren zodat je deze alvast door kunt nemen.

Wie mogen zich opgeven?

Personen ouder dan 18 jaar die langer dan 6 maanden PrEP gebruiken.

Help jij mee?

Je kunt je aanmelden door je contactgegevens (naam, telefoonnummer, emailadres) aan ons door te geven via soa@ggdzeeland.nl of door het formulier onderaan deze pagina in te vullen.

Naam(Vereist)