Voor het (opnieuw) aanvragen van een titerbepaling, vragen wij een vergoeding van € 15,00. Je kunt de titerbepaling aanvragen via onderstaand formulier.


Betaalwijze
Nadat er gecontroleerd is of de GGD Zeeland in het bezit is van jouw uitslag, ontvang je een bevestiging per mail. Dit duurt 3 tot 5 werkdagen. In deze mail bevindt zich een link waarmee je direct wordt doorgelinkt naar een iDeal pagina om de betaling van € 15,00 aan ons te voldoen. Als de betaling bij ons is verwerkt, wordt de titerbepaling per post naar je verstuurd.

Vaccinaties door andere instanties
Mocht je bij een andere instantie zijn gevaccineerd, dan heeft de GGD geen mogelijkheid om je gegevens op te vragen. Je kunt dan contact opnemen met de instantie die de vaccinaties hepatitis B en titerbepaling voor jou heeft verzorgd.

Mocht je niet kunnen achterhalen welke instantie voor jou de titerbepaling heeft verzorgd, dan kun je een afspraak maken bij de GGD Zeeland voor een eventuele boostervaccinatie en titerbepaling.

Afspraak maken
Je kunt 24 uur per dag online een afspraak maken via www.ggdreisvaccinaties.nl (kies voor een bedrijfsconsult). Liever telefonisch? Dat kan via het afsprakenbureau 0900-8222467 (0900-vaccins 10 ct/p gesprek). De spreekuren van de GGD Zeeland worden gehouden in Goes, Middelburg en Terneuzen.