Een gezonder en veiliger leven in Zeeland

Met ruim driehonderd collega’s werken wij dagelijks aan dit prachtige, maatschappelijke doel, gericht op het voorkómen van ziekte, niet op het behandelen daarvan. De meeste collega’s zijn (jeugd)arts of (jeud)verpleegkundige, of in opleiding daarvoor. Anderen werken bijvoorbeeld als planner, beleidsadviseur, onderzoeker, adviseur publieke gezondheid of zijn werkzaam bij ons Bedrijfsbureau. 

Samen werken we aan de ambitie om van Zeeland een regio te maken waar mensen lang leven, zich vitaal voelen en waar iedereen meedoet. We zetten ons in voor alle inwoners van Zeeland. Dit doen we namens de dertien Zeeuwse gemeenten en natuurlijk samen met onze partnerorganisaties.

GGD Zeeland en crisis

GGD Zeeland is een crisisorganisatie die 24 uur per dag, 7 dagen per week paraat staat om in actie te komen bij noodsituaties die de publieke gezondheid in de regio bedreigen. Om dit te realiseren zijn er piketfunctionarissen die naast hun dagelijkse werkzaamheden een nevenfunctie in de crisisorganisatie hebben. Bij een grote crisis en/of opschaling bestaat de mogelijkheid dat ook andere collega’s hierin een actieve rol krijgen, passend bij hun functie, kennis en expertise.

Dit bieden wij jou

Werken bij de GGD betekent werken in een veranderende organisatie met een informele sfeer en respect voor elkaar. We vinden aandacht voor veilig en gezond werken belangrijk, maar ook werkplezier en je eigen ontwikkeling. We hanteren flexibele werktijden en hybride thuiswerken, ter bevordering van jouw werk-privébalans. Je kunt werken aan jouw persoonlijke groei als professional. Zo maken we samen onze ambities waar.

Wij zijn toekomstbestendig

Ook jij kunt werken bij de GGD en bijdragen aan de gezondheid van alle inwoners van Zeeland. Onze organisatie is volop in ontwikkeling. In 2023 is de organisatie met extra financiële ruimte doorontwikkeld en toekomstbestendig gemaakt. Hiermee kunnen wij niet alleen onze taken voor de Zeeuwse gemeenten kwalitatief beter vervullen, maar zijn wij ook een betere werkgever voor onze eigen collega’s.

Vacatures, stages en opleidingsplekken voor medisch professionals

Op deze pagina vind je ze allemaal. Zit er een functie voor jou tussen? Dan zien we graag jouw sollicitatie verschijnen. Dat kan ook via SOGEON als je solliciteert op een opleidingsplek bij GGD Zeeland voor AIOS 2e fase M+G. Staat de functie waarop je wilt solliciteren er niet tussen, maar denk je bij ons jouw ambities waar te kunnen maken? Stuur dan een open sollicitatie naar sollicitatie@ggdzeeland.nl

We horen graag van je!