Klik op één van de onderstaande links om een afspraak te maken op de gewenste locatie:

Liever telefonisch? Bel dan tijdens werkdagen ons afsprakenbureau: 0900-8222467 (10ct p/min).

Avondspreekuur
Iedere donderdag (even weken) is er in Middelburg en Goes een avondspreekuur. Op maandag (oneven weken) is er een avondspreekuur in Terneuzen. Het avondspreekuur start om 17.00. Je betaalt hiervoor een avondtoeslag van € 10,00 p.p. Deze kosten worden vaak vergoed via de zorgverzekering.

Telefonisch spreekuur

Het telefonisch consult is een extra service, waarbij je een persoonsgebonden reisadvies kunt krijgen, zonder langs te komen. Als je eerder bij ons bent gevaccineerd, kom je in aanmerking voor een telefonisch consult. Hoe het werkt lees je hieronder:

 • Tijdens een telefonisch consult bespreken we je gezondheidstoestand en de reis die je gaat maken. Een eventueel malariarecept en voorlichtingsmateriaal sturen we naar je toe;
 • Heb je toch vaccinaties nodig of is de reis en/of de gezondheidssituatie te veelomvattend voor een telefonisch advies? Dan maken we een afspraak op ons spreekuur;
 • De afspraak voor een telefonisch consult maak je via ons afsprakenbureau: 0900-8222467 (10 ct p/min).

Een telefonisch consult is niet kosteloos, maar we houden de kosten zo laag mogelijk. De verpleegkundige hanteert daarbij onderstaande richtlijnen:

 • Advies + verrichting (= recept, cholerastempel, brief etc.)
  1e reiziger: Telefonisch consult (€ 25,00).
  2e/3e/… reiziger: Telefonisch consult medereiziger (€ 15,00)
 • Advies zonder verrichting
   1e reiziger: Telefonisch consult herhaling (€ 15,00)
  2e/3e/… reiziger: Telefonisch advies (gratis)
 • Algemene informatie over reizen en zwangerschap en reizen met kinderen jonger dan 12 maanden
   Telefonisch advies (gratis)

Deze kosten zijn mogelijk declarabel via het aanvullende pakket van de zorgverzekering. Je kunt dit checken op www.vergoedingscalculator.nl.