Vragen over corona of afspraak maken?

GGD Zeeland is van maandag tot en met zondag via 0113-249 442 van 8.00 uur tot 20.00 uur bereikbaar.

Alles is op afspraak!

Vanaf 19 september is het maken van een afspraak verplicht voor een vaccinatie tegen corona. Bekijk de openingstijden van onze vaccinatielocaties.

Locaties

GGD Zeeland heeft 7 vaste vaccinatielocaties. Lees alle informatie over de bereikbaarheid, faciliteiten en parkeergelegenheid.

Arbeidsmigranten

Er zijn in Zeeland veel bedrijven die met arbeidsmigranten werken. Zij doen relatief vaak werk waarin 1,5 meter afstand houden lastig is, of wonen in grotere groepen samen. Om lokale uitbraken van het virus tegen te gaan, is het van groot belang om ook onder deze groep mensen een zo hoog mogelijke vaccinatiegraad te bereiken. Daarom vragen we werkgevers, uitzendbureaus en gemeenten om zich aan te melden voor vaccinatie van een groep arbeidsmigranten.

Geel boekje

GGD Zeeland registreert de corona-vaccinatie op verzoek in het gele boekje. Meer informatie daarover lees je in dit nieuwsbericht over het gele boekje.

Meer informatie

Het is begrijpelijk als je vragen hebt. Antwoorden vind je op www.coronavaccinatie.nl of bel naar 0800-1351. Let op, via dit telefoonnummer kunnen geen afspraken gemaakt worden.