Afspraak maken

Je kunt digitaal of telefonisch een afspraak maken. Het advies is om digitaal een afspraak te maken: dit gaat snel en eenvoudig. Er kunnen géén afspraken gemaakt worden via (telefoonnummers van) GGD Zeeland. Meer informatie over het maken van een afspraak vind je de uitnodigingsbrief of op www.coronavaccinatie.nl. 

Vrije inloop

Op de vaccinatielocaties in Zeeland kan je vrij inlopen voor een vaccinatie tegen corona. De openingstijden van de vrije inloop lees je op de pagina vaccinatielocaties en op www.prikkenzonderafspraak.nl.

Locaties

GGD Zeeland heeft 5 vaste vaccinatielocaties en meerdere tijdelijke pop-up locaties. Bekijk de pagina ‘vaccinatielocaties‘ en lees alle informatie over de bereikbaarheid,  faciliteiten en parkeergelegenheid.

Arbeidsmigranten

Er zijn in Zeeland veel bedrijven die met arbeidsmigranten werken. Zij doen relatief vaak werk waarin 1,5 meter afstand houden lastig is, of wonen in grotere groepen samen. Om lokale uitbraken van het virus tegen te gaan, is het van groot belang om ook onder deze groep mensen een zo hoog mogelijke vaccinatiegraad te bereiken. Daarom vragen we werkgevers, uitzendbureaus en gemeenten om zich aan te melden voor vaccinatie van een groep arbeidsmigranten.

Geel boekje

GGD Zeeland registreert de corona-vaccinatie op verzoek in het gele boekje. Meer informatie daarover lees je in dit nieuwsbericht over het gele boekje.

Meer informatie

Het is begrijpelijk als je vragen hebt. Antwoorden vind je op www.coronavaccinatie.nl of bel naar 0800-1351. Let op, via dit telefoonnummer kunnen geen afspraken gemaakt worden. Om een afspraak te maken bel je het telefoonnummer dat vermeld staat in de uitnodiging.