Afspraak maken

Heb je een uitnodiging ontvangen? Dan kun je digitaal of telefonisch een afspraak maken. Het advies is om digitaal een afspraak te maken: dit gaat snel en eenvoudig. Er kunnen geen afspraken gemaakt worden via (telefoonnummers van) GGD Zeeland. Meer informatie over het maken van een afspraak vind je de uitnodigingsbrief of op www.coronavaccinatie.nl. 

Volgorde van vaccineren

Het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport bepaalt de volgorde van vaccineren. Lees hierover meer op de website van de Rijksoverheid. De GGD is niet verantwoordelijk voor het geven van alle coronavaccinaties. Sommige doelgroepen worden bijvoorbeeld door hun huisarts, instellingsarts of werkgever gevaccineerd.

Locaties

GGD Zeeland heeft vier vaccinatielocaties: in Goes, Terneuzen, Middelburg en Zierikzee. Bekijk de pagina ‘vaccinatielocaties‘ en lees alle informatie over de bereikbaarheid,  faciliteiten en parkeergelegenheid.

Arbeidsmigranten

Er zijn in Zeeland veel bedrijven die met arbeidsmigranten werken. Zij doen relatief vaak werk waarin 1,5 meter afstand houden lastig is, of wonen in grotere groepen samen. Om lokale uitbraken van het virus tegen te gaan, is het van groot belang om ook onder deze groep mensen een zo hoog mogelijke vaccinatiegraad te bereiken. Daarom vragen we werkgevers, uitzendbureaus en gemeenten om zich aan te melden voor vaccinatie van een groep arbeidsmigranten.

Geel boekje

GGD Zeeland registreert de corona-vaccinatie op verzoek in het gele boekje. Meer informatie daarover lees je in dit nieuwsbericht over het gele boekje.

Aanmeldlijst surplus coronavaccin

Op onze vaccinatielocaties is aan het einde van de dag regelmatig wat vaccin over (het ‘surplus’). Door nauwkeurig te werken en slim om te gaan met het bereiden van het vaccin tegen sluitingstijd, is de hoeveelheid surplus minimaal. Kijk voor de regels en het aanmeldformulier op deze pagina.

Meer informatie

Het is begrijpelijk als je vragen hebt. Antwoorden vind je op www.coronavaccinatie.nl of bel naar 0800-1351. Let op, via dit telefoonnummer kunnen geen afspraken gemaakt worden. Om een afspraak te maken bel je het telefoonnummer dat vermeld staat in de uitnodiging.