Heb jij vragen over de gezondheid en ontwikkeling van je kind? Het GroeiGids-platform geeft jou als ouder betrouwbare informatie. Van zwangerschap tot je kind jong volwassen is. In de app en op de website van de GroeiGids vind je antwoord op jouw vragen over gezond opgroeien en opvoeden.

De GroeiGids website

Benieuwd naar betrouwbare informatie over gezondheid en ontwikkeling van jouw kind? Of wil je informatie over opvoeden en ouderschap? Ga naar GroeiGids.nl

De GroeiGids App

In de GroeiGids App houd je de ontwikkeling van je kind gemakkelijk bij. Zo heb je alle gegevens van je kind(eren) altijd bij de hand!

In de GroeiGids App kun je een groeipad starten om de belangrijke en leuke momenten van je kind vast te leggen. Zo volg je de groei en ontwikkeling van je kind en heb je alle gegevens altijd bij de hand. Je kunt kiezen van welke gegevens je een album wilt laten afdrukken. Een leuke herinnering voor later!

De GroeiGids App is beschikbaar voor Android en Apple.

De GroeiGids Chat

Heb jij vragen over opvoeden of opgroeien en is je kind van 0 tot en met 12 jaar oud? Stel jouw vraag via de chat! Jeugdverpleegkundigen zitten klaar om jouw vraag te beantwoorden. Voordelen van de chat:

  • Makkelijk bereikbaar en anoniem;
  • Snel en duidelijk antwoord op jouw vraag over je kind;
  • Het kan waar en wanneer jij wilt: op je mobiel, tablet of computer.

Als je in de app op ‘Contact’ klikt, zie je een chatknop in beeld. Zo kan jij als ouder snel en gemakkelijk je vraag stellen.