Vanaf 1 september worden op de meeste locaties de inloopspreekuren weer opgestart. Op de pagina van jouw cb-locatie, te bekijken via het overzicht van alle consultatiebureaus in Zeeland, kun je zien of het inloopspreekuur in jouw gemeente weer is opgestart. Wij vragen je om als ouder/verzorger met maximaal 1 persoon met jouw kind mee te komen naar het consultatiebureau en de anderhalve meter in acht te nemen.

Onze medewerkers besteden extra aandacht aan de hygiƫnerichtlijn voor de jeugdgezondheidszorg die altijd van toepassing is. Ook schudden zij geen handen om mogelijke verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Wij proberen te voorkomen dat er teveel mensen tegelijk in de wachtkamer zijn, waardoor je gevraagd kan worden om te wachten in een andere ruimte.

Heb je een vraag over het Coronavirus COVID-19 en je afspraak bij de Jeugdgezondheidszorg? Lees dan hier verder.

Gezond en veilig opgroeien is belangrijk voor ieder kind. Onze jeugdartsen en jeugdverpleegkundigen zien alle Zeeuwse kinderen en jongeren van 0 tot 19 jaar. We kijken hoe het met een kind gaat en of het zich goed ontwikkelt. Door deze ontwikkeling goed te volgen en waar nodig een handje te helpen, groeien zoveel mogelijk kinderen op tot gezonde volwassenen.

Kinderen krijgen bij ons wanneer gewenst hun vaccinaties tegen bepaalde ziektes. En ouders ondersteunen we bij alle vragen, twijfels of zorgen over groei, ontwikkeling en gedrag. Dat gebeurt via contactmomenten op het consultatiebureau, op basisscholen en op het (speciaal) voortgezet onderwijs.