Menu

Informatie + afspraak

Reizen geeft een fijn vooruitzicht, maar kan ook invloed hebben op de gezondheid en veiligheid. Het is belangrijk om je goed voor te bereiden om 'tropische' verrassingen te voorkomen. Vaccinaties en persoonlijk reisadvies dragen hieraan bij. Voor veel landen geldt een vaccinatie-advies. Ook voor bestemmingen op maar een paar uur vliegen zoals Turkije, Marokko, Egypte, Tunesië en Kroatië.

Direct een afspraak maken?

Dit kunt u eenvoudig zelf doen via onze afspraakmodule. Een consult met één van onzeverpleegkundigen (adviesgesprek + vaccineren) duurt ongeveer 20 minuten. GGD Zeeland heeft drie locaties waar u terecht kunt voor reisvaccinaties, dat zijn Goes, Terneuzen en Middelburg.

  • Voor een afspraak in Goes klikt u hier.

  • Voor een afspraak in Terneuzen klikt u hier.

  • Voor een afspraak in Middelburg klikt u hier.

 

Liever telefonisch? Bel dan tijdens werkdagen ons afsprakenbureau: 0900-8222467 of 0900-VACCINS (10ct p/min).

Avondspreekuur

Iedere donderdag (even weken) is er in Middelburg en Goes een avondspreekuur. Op maandag (oneven weken) is er een avondspreekuur in Terneuzen. Alle avondspreekuren zijn van 17.00 tot 20.00 uur en alleen op afspraak te bezoeken.

 

Er wordt wel een extra avondtoeslag gerekend van €10,00 pp. Deze kosten worden vaak vergoed via de zorgverzekering.

Klik hier voor meer informatie over vergoedingen.

Klik hier voor meer informatie over kosten.

 

Informatie vooraf?

Bekijk dan het filmpje hieronder. De GGD’en in Zuid-Nederland hebben tevens een gezamenlijke website, speciaal voor reizigers: www.ggdreisvaccinaties.nl

 

U vindt er:

 

Wij zijn u graag van dienst, zodat u gezond en beschermd op reis gaat en weer thuis komt. Tot ziens in Goes, Terneuzen of Middelburg!