Menu

Actueel

Stoptober, 28 dagen stoppen met roken

11 september 2018

Wist je dat acht van de tien rokers helemaal niet meer willen roken. Maar er gewoon mee stoppen, dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Helemaal als je dat in je eentje moet doen. Met Stoptober stop je op 1 oktober. Je rookt 28 dagen niet en dat doe je samen met heel veel anderen. Je helpt elkaar om het vol te houden.

 

Stoptober helpt
In vier jaar tijd deed bijna een kwart miljoen Nederlanders mee. En verreweg de meeste deelnemers (70%) hebben het volgehouden. De Stoptober App helpt je door de moeilijkste momenten heen. Je krijgt iedere dag motivatie & inspiratie.

 

Stoptoberhuis
Een groep rokers laat zich vrijwillig opsluiten in het Stoptoberhuis. Zij gaan samen dag en nacht de strijd aan, om van hun verslaving af te komen. Maar ook om anderen te inspireren. Gaat het ze lukken? Volg het op Stoptober.tv.

 

Stoptober Magazine
Net als vorig jaar is er een Stoptober magazine. In het magazine worden o.a. tips gegeven ter voorbereiding op Stoptober, tijdens Stoptober en hoe je na 28 dagen kan blijven stoppen met roken. Dit gratis magazine is verkrijgbaar bij de Kruidvat winkels.

 

Doe ook mee!

Ook BN’ers doen mee aan Stoptober. Dit jaar doen mee: Katja Schuurman, Jan Slagter en Kees van der Spek. Ook mee doen? Schrijf je dan in via stoptober.nl en download de app.

 

VorigeTerug naar overzichtVolgende