Menu

Actueel

Gratis oudercursus ‘Peuterpraat’ in Zierikzee

17 oktober 2018

Team jeugdgezondheidszorg Schouwen-Duiveland organiseert elke maand een gratis oudercursus ‘Peuterpraat’ bij de GGD, in het gemeentehuis in Zierikzee. Iedere 1e woensdag van de maand van 09.30 tot 10.30 uur ben je als ouder/verzorger van een peuter van harte welkom om deel te nemen aan deze cursus.

 

Elke maand heeft de cursus een ander thema. Op 7 november is dit ‘een goed slaappatroon’. Wat is een goede bedtijd voor mijn peuter? Waarom wordt mijn peuter ’s nachts wakker? Wanneer kan ik stoppen met het middagslaapje van mijn peuter? Deze en meer vragen komen aan bod tijdens de cursus.

 

Ouder zijn van een peuter is soms best een uitdaging. Daarom is het fijn om met andere ouders/verzorgers en de jeugdverpleegkundige hierover te praten en ervaringen uit te wisselen. Hierdoor besef je dat je situatie niet uniek is. Dat elke ouder af en toe twijfelt over zijn aanpak en dat die twijfels helemaal niet gek zijn, maar gewoon bij het opvoedproces horen.

 

Ook je peuter is van harte welkom om mee te komen. Terwijl je peuter lekker speelt, kan jij onder het genot van een kopje koffie ervaringen uitwisselen. Aanmelden is niet nodig, loop vooral binnen.

 

Meer informatie: www.ggdzeeland.nl/peuterpraat-zierikzee

 

VorigeTerug naar overzichtVolgende