Menu

Actueel

Gratis ondersteuning voor uw Gezonde School!

13 maart 2018

Gezonde leerlingen presteren beter! Vindt u de gezondheid van uw leerlingen ook belangrijk? Ga dan aan de slag met de Gezonde School-aanpak! Met het kwaliteitskeurmerk ‘Gezonde School’ laten scholen zien dat er gewerkt wordt aan de gezondheid van de leerlingen.

 

Om aan de slag te gaan met gezonde leefstijl op school kiest u één of meerdere thema’s. Per thema kunt u een certificaat aanvragen. Na het behalen van minimaal één themacertificaat mag uw school zich gedurende drie jaar een Gezonde School noemen. Zo kunt u klein beginnen en uw activiteiten stap voor stap uitbreiden. U kunt dat zelf doen door middel van alle info en materialen op www.gezondeschool.nl. Maar daarnaast kunt u nu een aanvraag doen voor extra ondersteuning!

 

€3.000 + advies
De ondersteuning bestaat uit €3000 en hulp en advies van een Gezonde School adviseur. De GGD Zeeland heeft per regio een Gezonde School adviseur. Die helpt u bij het voldoen aan alle eisen en het aanvragen van het certificaat. De ondersteuning op het thema ‘Voeding’ of ‘Bewegen en Sport’ worden gegeven door adviseurs van SportZeeland.

De aanvraag voor het ondersteuningsaanbod kan tot en met 12 april gedaan worden via www.mijngezondeschool.nl.

 

Meer weten?
Heeft u nog vragen over de Gezonde School of denkt u erover om deel te nemen? Kijk op www.ggdzeeland.nl/gezondeschool of neem  contact op met Marissa Schoenmaker, Coördinator Gezonde School via gezondeschool@ggdzeeland.nl. Ook voor het thema ‘Voeding’ of ‘Bewegen en Sport’ kunt u terecht bij Marissa. Zij zet uw ondersteuningsaanvraag uit bij SportZeeland.

VorigeTerug naar overzichtVolgende