Vanwege de schaarste aan vaccins is het op dit moment niet meer mogelijk nieuwe tijdslots open te zetten. Wanneer mensen uitgenodigd zijn en een vaccinatie-afspraak willen maken, maar de beschikbare tijdslots vol zijn, dan wordt naam en telefoonnummer genoteerd. Zodra nieuwe vaccins beschikbaar zijn ontvangen deze mensen een sms. Vanaf dat moment kunnen zij weer bellen voor het maken van een afspraak. Volgens de vaccinatiestrategie van het kabinet en de daarbij behorende te verwachten leveringen zal dit met de kennis van nu op zijn vroegst over enkele weken zijn.

Afspraak maken

Zorgmedewerkers die in aanmerking komen voor de vaccinatie ontvangen via hun werkgever een uitnodiging met alle informatie om zich aan te melden. De GGD Zeeland maakt zelf geen afspraken voor de coronavaccinatie. Dit verloopt via een landelijk callcenter. Zonder uitnodiging kunnen we iemand helaas niet vaccineren.

Vragen of meer informatie

Lees het antwoord op veelgestelde vragen op www.coronavaccinatie.nl. Of bel naar het landelijke informatienummer: 0800 – 1351 (zeven dagen per week 8.00-20.00 uur)