Wanneer je getest bent ontvang je zo snel mogelijk via de GGD telefonisch de testuitslag. Het streven is om binnen twee werkdagen de uitslag door te geven. Let op: de 48 uur gaat in op het einde van de dag waarop je getest bent. Bij een negatieve uitslag ontvang je de uitslag via de landelijke telefoonlijn van de GGD. Ben je positief getest op het virus, dan ontvang je bericht van GGD Zeeland. Daarna wordt direct het bron- en contactonderzoek opgestart. De uitslag kan elke dag vanaf 08.30 worden doorgegeven. Zorg dat je bereikbaar bent als je de uitslag verwacht. Hierdoor kan indien je het virus heb, het bron- en contactonderzoek direct worden opgestart.

Testlocaties
In Zeeland kan je jezelf laten testen op het coronavirus op inmiddels vier locaties, namelijk in Goes, Terneuzen, Vlissingen en Zierikzee. De locaties Goes, Vlissingen en Zierikzee zijn in samenwerking met Adrz. Als patiënt van Adrz word je niet alleen telefonisch door de GGD op de hoogte gebracht, maar kan je de uitslag van de test ook zelf online bekijken via Mijn Adrz (alleen als de test is afgenomen op de locatie Goes of Zierikzee). De uitslag is binnen een werkdag zichtbaar op Mijn Adrz. Laat je jezelf testen in Terneuzen (ZorgSaam), dan krijg je de uitslag telefonisch via de GGD.

Mijn Adrz
Patiënten kunnen inloggen op Mijn Adrz met DigiD en sms-controle. Let op: de sms-controle is niet standaard ingesteld, dit kan je aanvragen via de website van DigiD. Mijn Adrz vind je rechtsboven in het menu op de website www.adrz.nl. Ga voor meer informatie en een instructiefilmpje over Mijn Adrz naar www.adrz.nl/mijnadrz. Je bent patiënt van Adrz als je legitimatiebewijs gecontroleerd en geregistreerd is bij Adrz. Als dat niet het geval is, kan je niet inloggen op Mijn Adrz.

Online uitslag
Sinds woensdag 12 augustus is het ook mogelijk je uitslag online te bekijken op www.rijksoverheid.nl/coronatest. Om in te loggen heb je een DigiD nodig.