Testen

De snelste manier om een testafspraak in te plannen is met een DigiD op www.coronatest.nl. Heb je geen DigiD? Neem dan contact op met het landelijke afsprakennummer 0800-1202 (dagelijks van 08.00 – 20.00 uur; houd ook daar rekening met langere wachttijden) en vraag een DigiD aan voor een eventuele volgende keer. Voor het aanvragen ga je naar de DigiD website.

Boostervaccinatie

Op de website van GGD GHOR kan je zien welke doelgroep is uitgenodigd voor een boosterprik. Zodra je uitgenodigd bent kan je een afspraak maken, wachten op de uitnodiging is niet nodig. Online een afspraak inplannen kan 24 uur per dag via de website www.coronavaccinatie-afspraak.nl. Je hebt hiervoor een DigiD-inlogcode nodig. Vind je het lastig om zelf online een afspraak in te plannen? Misschien kan iemand uit je omgeving hierbij helpen zoals een buur, vriend of familielid. Of ga anders naar de website www.uitlegprikafspraak.nl. Let op: GGD Zeeland maakt géén afspraken voor boostervaccinaties.

Voor meer informatie over de boostervaccinatie, lees het nieuwsbericht over de boostervaccinatie of bekijk de website van de Rijksoverheid.

Jeugdgezondheidszorg

Ook bij het afsprakenbureau jeugdgezondheidszorg (0113 – 249 315, geopend van maandag t/m donderdag 08.30 – 15.30 uur, vrijdag 08.30 – 14.00 uur) is de telefoonlijn erg druk, met name op maandag. Wij adviseren daarom om, indien mogelijk, op een andere dag te bellen.