Helaas hebben afgelopen week enkele tientallen mensen voor een gesloten deur gestaan op een van onze vaccinatielocaties. Dit vinden we uiteraard heel vervelend. We hebben, toen we ontdekten dat dit aan de hand was, de betreffende mensen geprobeerd telefonisch te bereiken om onze excuses aan te bieden en om direct een nieuwe afspraak in te plannen. Helaas hebben we niet iedereen kunnen bereiken. Deze mensen ontvangen van ons een brief met uitleg en hoe ze zo snel mogelijk alsnog de gewenste vaccinatie kunnen halen.

Afgelopen week zaten we in een overgangsfase omdat we bezig zijn met de voorbereiding van de boosterprik. Inmiddels hebben we in Zeeland ruim 3.500 boosterprikken gezet. In deze overgangsfase stonden er helaas nog een aantal afspraken gepland op oude locaties of openingstijden die niet meer actueel waren. GGD GHOR Nederland heeft op ons verzoek de mensen met een vaccinatieafspraak enkele dagen voor deze afspraak een SMS bericht gestuurd dat de afspraak niet door zou gaan. Helaas heeft deze berichtgeving niet iedereen bereikt. Wij bieden hiervoor onze excuses aan. Mocht een soort gelijke situatie zich nogmaals voordoen, dan zullen we dit anders aanpakken.

We hebben momenteel 12 vaccinatielocaties in Zeeland. Deze zijn te vinden op www.ggdzeelandprikt.nl. Daar zijn ook de openingstijden van al onze locaties te vinden. De twee vaccinatiebussen, die in de afgelopen maanden in alle Zeeuwse gemeenten hebben gestaan, zetten we inmiddels niet meer in.