Testlocaties
– Om 10 uur gaan de locaties Terneuzen, Vlissingen en Goes weer open. Had je een afspraak na 10 uur op één van deze locaties? Dan kun je dus alsnog komen.
– Om 13 uur gaan de locaties Oostburg, Hulst en Zierikzee weer open. Had je een afspraak na 13 uur op één van deze locaties? Dan kun je dus alsnog komen.
– Testlocatie Sint Maartensdijk blijft de hele dag dicht.
Let op! Tussen 12 uur en 13 uur zijn altijd alle teststraten gesloten in verband met pauzes.

Vaccinatielocaties
Zowel Goes als Terneuzen gaan om 10 uur weer open. Had je een afspraak staan na 10 uur? Dan kun je, als je wilt, dus alsnog komen voor je vaccinatie. Heb je al een nieuwe afspraak gemaakt voor een later moment, geef dat dan op de locatie even aan. Dan verwijderen we die afspraak voor je. Je hoeft dus niet opnieuw te bellen naar het landelijke callcenter.

Code geel of oranje 
De GGD kan zich goed voorstellen dat mensen met een gemaakte afspraak, terwijl code geel of oranje van kracht is, liever niet de straat op gaan. Mensen wordt gevraagd alleen weloverwogen op pad te gaan. Wie zich ongemakkelijk voelt om naar een test- of vaccinatielocatie te gaan en de afspraak wil verzetten, kan contact opnemen met het GGD callcenter waar eerder de afspraak mee is gemaakt om de afspraak te verzetten. Mocht het vanwege mogelijke lange wachttijden of andere omstandigheden niet direct lukken het callcenter te bereiken, dan kan hierover ook later nog contact op worden genomen met de GGD. Niemand moet zich verplicht voelen de straat op te gaan.