Afspraak op het consultatiebureau
Om de vaccinatiegraad op peil te houden en ernstige infectieziekten zoals mazelen of kinkhoest te voorkomen is het belangrijk om naar afspraken met een vaccinatie te komen.

Indien de afspraak niet doorgaat zullen wij contact met je opnemen. Heb je geen telefoontje of e-mail van ons ontvangen dan mag je ervan uitgaan dat de afspraak doorgaat zoals gepland.

Heeft u of uw kind klachten van verkoudheid, hoesten of keelpijn OF heeft een van uw gezinsleden koorts dan vragen wij u vriendelijk om terug naar huis te gaan en een nieuwe afspraak te maken. Bel voor het maken van een nieuwe afspraak 0113 249315.

Wij vragen u om als ouders/verzorgers maar maximaal met 1 persoon met uw kind mee te komen naar het consultatiebureau/jeugdgezondheidszorg.

Onze medewerkers besteden extra aandacht aan de hygiënerichtlijn voor de jeugdgezondheidszorg die altijd van toepassing is. Ook schudden zij uit voorzorg geen handen om mogelijke verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Wij zorgen ervoor dat het niet te druk is in de wachtkamer. Door extra pauzes toe te voegen, proberen we te voorkomen dat er te veel mensen tegelijk in de boxen/wachtkamers zitten.

Inloopspreekuur
De inloopspreekuren op de cb-locaties zullen voorlopig niet doorgaan. Voor vragen of zorgen over de ontwikkeling van je kind kun je van maandag tot vrijdag tussen 9.00-10.30 uur bellen naar het telefonische spreekuur op het telefoonnummer: 0800-0096.

Wil je graag een afspraak bij een jeugdverpleegkundige of jeugdarts neem dan contact op met ons plan- en afsprakenbureau via het telefoonnummer: 0113 249315.

Heb je een vraag over het Coronavirus?
Er is een landelijk informatienummer voor alle vragen over corona: 0800-1351 (bereikbaar van 8.00-20.00 uur). GGD Zeeland is voor vragen over het virus te bereiken via:
0113-249 480 van 08.30 tot 18.00 uur.

Actuele informatie
Op www.ggdzeeland.nl staat actuele informatie over het coronavirus en eventuele gevolgen voor geplande afspraken. Houd de website goed in de gaten als je een afspraak hebt. Ook is er meer opvoed informatie te vinden via: www.opvoeden.nl/coronavirus. Ook de poster met opvoedtips voor ouders en verzorgers in onzekere tijden is hier te downloaden.