We krijgen veel telefoontjes van mensen die een afspraak willen maken voor een boosterprik. We benadrukken dat GGD Zeeland géén afspraken voor boosterprikken maakt. Bel daarom niet naar ons voor een vaccinatieafspraak, maar kies voor één van de twee opties die in dit bericht beschreven staan.
Een afspraak voor een boosterprik maken kan zodra je bij de uitgenodigde doelgroep zit. Welke doelgroepen zijn uitgenodigd voor een boosterprik lees je op de website van GGD GHOR. Het wachten op de uitnodiging is niet nodig om een afpraak te maken. Het maken van een afspraak voor een boosterprik gaat op onderstaande manier:
Maak met een DigiD een vaccinatieafspraak op www.coronavaccinatie-afspraak.nl. Lukt dit niet? Vraag dan een vriend, buur of familielid om te helpen of bekijk www.uitlegprikafspraak.nl voor meer informatie over het maken van een vaccinatieafspraak online. Is het niet mogelijk om online een afspraak te maken? Dat betekent dat alle afspraakmogelijkheden zijn volgeboekt. Probeer in dat geval later opnieuw een afspraak te maken. Het heeft geen zin om hierover te bellen naar ons.

Heb je een andere vraag over de boosterprik die niet gaat over het maken van een afspraak? Neem dan contact op met de corona-vragenlijn van GGD Zeeland via 0113 – 249 442 (dagelijks van 08.00 – 20.00 uur geopend). Bel niet naar een van onze andere telefoonnummers want daarop kunnen we je niet van dienst zijn.