Het is erg belangrijk dat kinderen met plezier naar school gaan en zich daar op zijn/haar gemak voelt. Door les te geven over relaties en seksualiteit leren kinderen dat zij hun grenzen mogen aangegeven en dat ze trots mogen zijn op zichzelf. Relaties en seksualiteit is een onderdeel van sociale veiligheid. Om deze sociale veiligheid te creëren wordt je als ouder/opvoeder hierbij betrokken.

Veel ouders hebben vragen over de lichamelijke ontwikkeling van kinderen. En voor kinderen is dat niet anders. Het is daarbij belangrijk dat je kind leert welk gedrag normaal is, hoe je kind grenzen kan aangeven en hoe het met andermans gevoelens om moet gaan.

Daarom nodigen wij je graag uit voor een online ouderavond. Er worden er twee georganiseerd, te weten op:

  • Woensdag 7 april 2021 19.30 uur (aanmelden kan niet meer)
  • Dinsdag 13 april 2021 19.30 uur (aanmelden kan niet meer)

Deze ouderavonden worden verzorgd door de GGD Zeeland en duren ongeveer een uur.

Je kunt je aanmelden voor de online ouderavond ongeacht op welke school jouw kind staat ingeschreven. Je kan inloggen vanaf 19.15 uur en de avond start om 19.30 uur.
Er wordt gevraagd je microfoon uit te zetten om de ouderavond zo goed mogelijk te kunnen volgen. Vragen kunnen uiteraard wel worden gesteld met de microfoon aan of via de chatfunctie in Teams.

Omdat het een online training is, kan je deze vanuit huis op een laptop volgen. In verband met de verbinding en enige onderlinge interactie, is er een limiet aan het aantal deelnemers. Mocht je helaas bij inschrijving merken dat het al vol zit, stuur dan een e-mail naar communicatie@ggdzeeland.nl. Afhankelijk van deze aanmeldingen wordt er een nieuwe ouderavond ingepland.

Zien we je dan?
Wil jij je aanmelden voor een van de ouderavonden? Vul dan hieronder het aanmeldformulier in.

Aanmelden is niet meer mogelijk!