Menu

GGD'er Monique in de spotlight! #IkZorg

Monique van de Ridder
op 22 nov 2018 9:00

"GGD'er Monique in de spotlight! #IkZorg"

0

GGD'er Monique in de spotlight! #IkZorg

 

''Soms gebeurt er iets in je leven waardoor alles op z'n kop komt te staan. De omstandigheden zijn veranderd en je kunt er niets aan doen. Het enige waar je invloed op hebt, is jezelf. Je moet alles weer opnieuw vormgeven en het nieuwe 'normaal' vinden. Dat overkwam mij. En daar heb ik hulp bij gehad, die hulp heeft mij geholpen te groeien. Diezelfde hulp gun ik een ander, als diegene dat nodig heeft, ook. Ik ben momenteel aan het onderzoeken of ik een opleiding kan volgen, zodat ik in de toekomst een ander de zorg kan geven die ik heb ervaren. Dit doe ik naast mijn huidige werk op de afdeling seksuele gezondheid bij de GGD. Daar richt ik me vooral op preventieactiviteiten en het ontwikkelen van de pilot soa thuistesten, een mooie uitdaging. Het doel is om bewustwording te creëren rondom soa's, zodat verspreiding wordt tegengegaan en gedrag positief wordt beïnvloedt. Ook dat is zorg.''

 

Wil jij meer weten over een baan in de zorg? Kijk op www.ontdekdezorg.nl

Reacties (0)

Laat een reactie achter