Menu

GGD'er Cynthia in de spotlight! #IkZorg

Cynthia Slabbekoorn
op 8 nov 2018 14:00

"GGD'er Cynthia in de spotlight! #IkZorg"

0

''Als jeugdverpleegkundige ondersteun ik kinderen tot 12 jaar en hun ouders/verzorgers. Ik ontmoet de kinderen als ze net twee weken oud zijn en volg ze op vaste momenten in hun ontwikkeling. Het inspireert mij dat ik met kleine dingen een positieve invloed kan hebben op het leven van ouders en kinderen: borstvoeding die na mijn advies beter gaat, ouders geruststellen wanneer hun peuter driftbuien heeft. Dat geldt ook voor ernstige zaken - bijvoorbeeld als ik kindermishandeling vermoed en ik de jeugdbescherming in moet schakelen. Dat doe ik niet graag en het maakt diepe indruk op me. Maar als het moet, dan moet het. Ook daarin kun je het verschil maken.''

 

Wil jij meer weten over een baan in de zorg? Kijk op www.ontdekdezorg.nl.

Reacties (0)

Laat een reactie achter