Menu

Veelgestelde vragen

  Veelgestelde vragen over het enquêteonderzoek jodiumtabletten

 1. Ik heb gegoogled maar ik kan de enquête niet op het internet vinden.

  U moet onderzoek.ggdzeeland.nl intikken in de adresbalk bovenin uw scherm. Intikken in google of een andere zoekmachine werkt niet. U kunt ook hier de link onderzoek.ggdzeeland.nl aanklikken

 2. Ik kan niet goed teruggaan naar de vorige vraag. Wat nu?

  U kunt terug naar een vorige vraag door op ‘vorige’ te klikken. Let er wel op dat de vraag waar u mee bezig bent, pas opgeslagen wordt als u op ‘volgende’ hebt geklikt. Gebruik om terug te keren naar de vorige vraag NIET de knoppen van uw browser (zoals bijvoorbeeld Internet Explorer).

 3. Ik vind sommige vragen uit de vragenlijst een te grote inbreuk maken op mijn privacy.

  De gegevens uit de vragenlijst worden alleen gebruikt voor dit onderzoek. Vragen over bijvoorbeeld opleidingsniveau en religie lijken op het eerste gezocht misschien niet relevant te zijn voor het onderzoek, maar op groepsniveau kunnen deze indirect iets zeggen over hoe groepen mensen over het onderwerp denken.

 4. Ik heb de jodiumtabletten niet gekregen of weggegooid.

  Het doel van deze vragenlijst is om inzicht hoe burgers de huis-aan-huis verspreidingen hebben ervaren. Daarom is het ook belangrijk dat we vragenlijsten hebben van zoveel mogelijk burgers , dus ook van burgers die de jodiumtabletten hebben weggegooid of de tabletten niet nuttig vinden. Dit omdat we anders een vertekend beeld zouden kunnen krijgen van de werkelijke situatie.

 5. Wat is het nut van dit onderzoek?

  De GGD Zeeland en Veiligheidsregio Zeeland willen graag weten wat uw mening is over het huis-aan-huis verspreiden van de jodiumtabletten. Uw antwoorden zijn erg belangrijk! Ze verschaffen ons inzicht in hoe de huis-aan-huis verspreiding van de jodiumtabletten en de voorlichting hierover is geweest en in de toekomst te verbeteren is.

 6. Halverwege is de enquête gestopt. Wat nu?

  Halverwege met de enquête gestopt. Wat nu?

  Als u halverwege gestopt bent met invullen of wanneer het invullen is afgebroken door een computerstoring, kunt u meteen weer beginnen als u opnieuw inlogt. De antwoorden die u al heeft ingevuld zijn dan automatisch bewaard. U kunt weer verder gaan met de vraag waar u gebleven was. U hoeft dus niet de hele vragenlijst opnieuw in te vullen.

 7. Zijn mijn gegevens goed beveiligd?

  De gegevens worden vertrouwelijk behandeld en alleen voor dit onderzoek gebruikt. Om de gegevens te beveiligen hebben we allerlei maatregelen genomen. De gegevens worden verwerkt met goed beveiligde computersystemen. Anderen kunnen hier niet bij.

   

   

 8. Weten anderen wat ik heb ingevuld?

  Wij gebruiken uw naam en adres alleen voor het versturen van de herinneringsbrieven. Het bestand met namen en adressen wordt niet gekoppeld aan de antwoorden en wordt na afloop vernietigd. Dus niemand weet later wat u heeft ingevuld. De resultaten van het onderzoek gaan ook alleen over groepen mensen. Het gaat dus niet om u persoonlijk.

 9. Ik heb geen computer om de enquête in te vullen. Wat nu?

  Als u geen computer heeft en ook niet elders hiervan gebruik kan maken (bijvoorbeeld in de bibliotheek) kunt u een papieren enquête aanvragen bij de GGD Zeeland. Bel ons dan op telefoonnummer:0113 249 470.

 10. De brief met de inlogcode ben ik kwijt geraakt. Wat nu?

  U kunt een inlogcode opvragen bij de GGD Zeeland. Telefoon: 0113 249 456.

 11. Laat meer zien van: Veelgestelde vragen over het enquêteonderzoek jodiumtabletten